Rulouri exterioare Rulouri exterioare

de acum va puteti calcula in 3 pasi simpli pretul rulourilor exterioare, doar dati click pe linkul de mai jos

Pret rulouri exterioare Motorizari rulouri exterioare Rulouri exterioare suprapuse Calitate rulouri exterioare

Am detaliat ambele tipuri de rulouri exterioare aplicate pe care le avem la dispozitie: rulouri cu carcasa rotunda sau rulouri cu carcasa dreapta, precum si diferentele dintre ele.

17.03.2012

Daca nu stiti cum sa alegeti actionarea rulourilor exterioare, am pregatit un mic ghid cu explicatii despre tipurile de actionari disponibile la rulourile comercializate de noi, pentru a va informa si a lua cea mai buna decizie.

03.03.2012

Daca doriti sa vedeti unele din montajele efectuate de noi, puteti vizita pagina pe care am dedicat-o pentru pozele de la lucrarile de rulouri exterioare.

23.02.2012

[publicitate] Va recomandam firma Rollux daca doriti usi de garaj pentru casa dvs sau copertine la terasa. Tot la ei gasiti prezentate detaliat proiecte de case din lemn la preturi avantajoase, garduri metalice sau pergole din lemn pentru gradina.

Rulouri exterioare suprapuse

Rulouri exterioare care se monteaza doar odata cu tamplaria

comenzi rulouri exterioare Rulouri exterioare calculate

| Nu sunt rulouri exterioare calculate

Rulouri exterioare suprapuse simpleRulouri exterioare suprapuse plasa

Rulouri exterioare suprapuse

Diferente intre rulourile suprapuse si cele aplicate:
- in primul rand, rulourile suprapuse trebuiesc masurate si montate in acelasi timp cu tamplaria deoarece ele constituie o prelungire/ o parte integranta a acesteia; nu este posibila efectuarea montajului unui rulou suprapus dupa montarea ferestrei;
- plasa de insecte tip rulou se monteaza in exteriorul covorului de lamele si nu intre tamplarie si rulou;
- se pot monta DOAR in cazul schimbarii ferestrelor;
- coeficientul de izolare termica asigurat este de 1,1kw;
- montajul casetei se efecuteaza ferm pe fereastra, prin prinderea acesteia pe lateral cu elemente speciale de fixare; pe placa de baza a ruloului exista o suprafata bine determinata, pe care se aseaza tamplaria; prin clipsare in partea din spate a tamplariei se realizeaza fixarea cu cornier prevazut cu banda adeziva; se realizeaza astfel o izolare termica perfecta intre fereastra si caseta, sistemul de fixare putand fi adaptat oricarui tip de tamplarie din PVC;
Lamelele:
- Aluminiu, cu spuma poliuretanica;
- Latime lamele – 37mm;
- Grosime lamele – 8mm;
- Grosime spuma poliuretanica: 5,5mm;
- Numar de lamele/ml – 27;
- Inaltime maxima recomandata in fabricatie – 3000mm;
- Suprafata maxima acoperire – 4,6mp;

RULOURI SUPRAPUSE CU PLASA DE INSECTE INCORPORATA
In cazul rulourilor suprapuse, plasa de insecte se monteaza in exteriorul perdelei de lamele si nu in spatele acesteia (ca in cazul rulourilor aplicate). Explicatia este logica: ruloul suprapus asigura un coeficient ridicat de protectie termica interiorului. Pentru ca aceasta protectie termica sa fie realizata, lamelele de aluminiu trebuie sa fie cat mai aproape de tamplarie.
Caracteristici tehnice:
- latimea maxima a plasei de insect este de 1,6m;
- sistemul de inchidere este simplu, prin clipsare in suportul special;

Montaj rulouri

Montaj rulouri exterioare

Montajul rulourilor exterioare se poate face intr-un timp scurt, este o operatie simpla si nu implica deranjul locuintei dumneavoastra.

Masuratori rulouri

Masuratori rulouri exterioare

O echipa de specialisti va efectua la domiciliu masuratorile rulourilor exterioare in conformitate cu tipul rulourilor: aplicate sau suprapuse.

Accesorii rulouri

Accesorii rulouri exterioare

Va punem la dispozitie o lista de accesorii rulouri exterioare si motorizari la care se pot adauga intrerupatoare, senzori si telecomenzi