Rulouri exterioare Rulouri exterioare

de acum va puteti calcula in 3 pasi simpli pretul rulourilor exterioare, doar dati click pe linkul de mai jos

Pret rulouri exterioare Motorizari rulouri exterioare Rulouri exterioare suprapuse Calitate rulouri exterioare

Am detaliat ambele tipuri de rulouri exterioare aplicate pe care le avem la dispozitie: rulouri cu carcasa rotunda sau rulouri cu carcasa dreapta, precum si diferentele dintre ele.

17.03.2012

Daca nu stiti cum sa alegeti actionarea rulourilor exterioare, am pregatit un mic ghid cu explicatii despre tipurile de actionari disponibile la rulourile comercializate de noi, pentru a va informa si a lua cea mai buna decizie.

03.03.2012

Daca doriti sa vedeti unele din montajele efectuate de noi, puteti vizita pagina pe care am dedicat-o pentru pozele de la lucrarile de rulouri exterioare.

23.02.2012

[publicitate] Va recomandam firma Rollux daca doriti usi de garaj pentru casa dvs sau copertine la terasa. Tot la ei gasiti prezentate detaliat proiecte de case din lemn la preturi avantajoase, garduri metalice sau pergole din lemn pentru gradina.

Motorizari rulouri exterioare

Grafic si explicatii despre cum se aleg motoarele pentru rulourile exterioare

comenzi rulouri exterioare Rulouri exterioare calculate

| Nu sunt rulouri exterioare calculate

Motorizari rulouri exterioare din aluminiu: detalii si modul de alegere

telecomenzi intrerupatoare rulouri

In acest articol ne propunem sa va familiarizam cu modul de functionare a motoarelor pentru rulouri exterioare si sa va oferim consultanta in alegerea acestui tip de actionare. Vom incepe prin explicarea modului de operare a motoarelor, vom continua cu avantajele lor si incheiem cu criteriile dupa care se aleg.

Cum functioneaza motoarele pentru rulouri exterioare

Motoarele se monteaza in carcasa si se conecteaza printr-un fir sau receptor radio la comanda. Ridicarea sau coborarea lamelelor se transmit la comanda printr-un intrerupator sau o telecomanda. Practic acest punct de comanda sau de control face legatura dintre motorizare si accesoriul care transmite semnalul

Aceste accesorii pot fi de mai multe tipuri: intrerupatoare (cu sau fara fir) si telecomenzi cu unul sau mai multe canale (foto dreapta). Intrerupatoarele fara fir au avantajul ca isi pot schimba pozitia in camera pentru a fi mai usor de utilizat, dar dezavantajul ca functioneaza pe baza de baterie. Telecomenzile cu mai multe canale au avantajul ca se pot controla din aceeasi unitate mai multe rulouri si reprezinta o solutie comoda cand aveti nevoie de o manevrare rapida

Avantajele motoarelor de rulouri exterioare

  • simplu si practic: permite reglarea simpla a pozitiilor limita de ridicare si de coborare datorita limitatorului de cursa mecanica. Lamelele se manevreaza usor la unul sau mai multe rulouri printr-o simpla apasare, astfel puteti obtine cantitatea de lumina pe care o doriti. Mai mult, puteti retine pozitia favorita a rulourilor pentru un optim de patrundere a razelor solare sau puteti programa sa reactioneze automat la soare.
  • economic: miscarile rulourilor se pot programa in functie de ora, zi sau saptamana folosind o interfata asa ca locuinta dvs poate parea ocupata si cand nu sunteti acasa. Totodata obtineti si o foarte buna izolatie termica si fonica, atat iarna cat si vara.
  • compact si silentios: uneste puterea si viteza de infasurare, datorita miscarilor regulate sporeste durata de viata a rulourilor si durabilitatea lor

Cum se aleg motoarele de rulouri

In functie de diametrul axului ruloului si a greutatii lamelelor aveti mai jos un tabel care va ghideaza in alegerea puterii.

Motorizari rulouri exterioare

Montaj rulouri

Montaj rulouri exterioare

Montajul rulourilor exterioare se poate face intr-un timp scurt, este o operatie simpla si nu implica deranjul locuintei dumneavoastra.

Masuratori rulouri

Masuratori rulouri exterioare

O echipa de specialisti va efectua la domiciliu masuratorile rulourilor exterioare in conformitate cu tipul rulourilor: aplicate sau suprapuse.

Accesorii rulouri

Accesorii rulouri exterioare

Va punem la dispozitie o lista de accesorii rulouri exterioare si motorizari la care se pot adauga intrerupatoare, senzori si telecomenzi