Rulouri exterioare Rulouri exterioare

de acum va puteti calcula in 3 pasi simpli pretul rulourilor exterioare, doar dati click pe linkul de mai jos

Pret rulouri exterioare Motorizari rulouri exterioare Rulouri exterioare suprapuse Calitate rulouri exterioare

Am detaliat ambele tipuri de rulouri exterioare aplicate pe care le avem la dispozitie: rulouri cu carcasa rotunda sau rulouri cu carcasa dreapta, precum si diferentele dintre ele.

17.03.2012

Daca nu stiti cum sa alegeti actionarea rulourilor exterioare, am pregatit un mic ghid cu explicatii despre tipurile de actionari disponibile la rulourile comercializate de noi, pentru a va informa si a lua cea mai buna decizie.

03.03.2012

Daca doriti sa vedeti unele din montajele efectuate de noi, puteti vizita pagina pe care am dedicat-o pentru pozele de la lucrarile de rulouri exterioare.

23.02.2012

[publicitate] Va recomandam firma Rollux daca doriti usi de garaj pentru casa dvs sau copertine la terasa. Tot la ei gasiti prezentate detaliat proiecte de case din lemn la preturi avantajoase, garduri metalice sau pergole din lemn pentru gradina.

Intrebari despre rulouri exterioare

completati formularul si va vom raspunde cat de repede putem

comenzi rulouri exterioare Rulouri exterioare calculate

| Nu sunt rulouri exterioare calculate

Intrebari despre rulouri exterioare

Calitate rulouri exterioare

Cat dureaza comanda de rulouri exterioare ?

In mod normal o comanda de rulouri dureaza 3-4 zile calendaristice. Asta inseamna un rulou aplicat cu caseta dreapta, actionare cu snur si culoarea alba sau maro deschis (acesta ar fi un rulou considerat standard). Alte modificari de actionare, culoare si caracteristici poate dura de exemplu 7 zile pentru o actionare electrica sau chiar peste 20 de zile pentru o culoare deosebita (verde, antracit, etc)

Ce garantie au rulourile exterioare ?

Rulourile exterioare au o garantie de 3 ani data de societatea noastra si o durata de viata in jur de 20 de ani. Odata cu montajul rulourilor exterioare oferim certificat de garantie si factura fiscala

Ce diferenta exista intre rulourile exterioare din aluminiu si cele din PVC

Rulourile exterioare din aluminiu sunt mai rezistente (lamelele sunt umplute cu spuma poliuretanica - izolatie termica), nu se decoloreaza la soare si sunt mai fiabile

Cat e pretul pe mp la rulouri exterioare ?

In primul rand pretul la rulouri exterioare variaza in functie de dimensiuni si actionare de aceea nu se poate da un pret pe mp. Mecanismul de actionare influenteaza intr-o masura mai mare pretul decat lamelele ruloului, la fel si actionarea. Asadar fiecare rulou exterior are un anumit pret incadrat de un tabel.

Daca mai aveti alte intrebari legate de rulouri, va rugam folositi formularul de mai jos si va vom raspunde cat de repede se poate.

Intrebari rulouri exterioare
Nume:
Telefon:
Adresa e-mail:
Intrebare:

 

Montaj rulouri

Montaj rulouri exterioare

Montajul rulourilor exterioare se poate face intr-un timp scurt, este o operatie simpla si nu implica deranjul locuintei dumneavoastra.

Masuratori rulouri

Masuratori rulouri exterioare

O echipa de specialisti va efectua la domiciliu masuratorile rulourilor exterioare in conformitate cu tipul rulourilor: aplicate sau suprapuse.

Accesorii rulouri

Accesorii rulouri exterioare

Va punem la dispozitie o lista de accesorii rulouri exterioare si motorizari la care se pot adauga intrerupatoare, senzori si telecomenzi