Rulouri exterioare Rulouri exterioare

de acum va puteti calcula in 3 pasi simpli pretul rulourilor exterioare, doar dati click pe linkul de mai jos

Pret rulouri exterioare Motorizari rulouri exterioare Rulouri exterioare suprapuse Calitate rulouri exterioare

Am detaliat ambele tipuri de rulouri exterioare aplicate pe care le avem la dispozitie: rulouri cu carcasa rotunda sau rulouri cu carcasa dreapta, precum si diferentele dintre ele.

17.03.2012

Daca nu stiti cum sa alegeti actionarea rulourilor exterioare, am pregatit un mic ghid cu explicatii despre tipurile de actionari disponibile la rulourile comercializate de noi, pentru a va informa si a lua cea mai buna decizie.

03.03.2012

Daca doriti sa vedeti unele din montajele efectuate de noi, puteti vizita pagina pe care am dedicat-o pentru pozele de la lucrarile de rulouri exterioare.

23.02.2012

[publicitate] Va recomandam firma Rollux daca doriti usi de garaj pentru casa dvs sau copertine la terasa. Tot la ei gasiti prezentate detaliat proiecte de case din lemn la preturi avantajoase, garduri metalice sau pergole din lemn pentru gradina.

Rulouri exterioare calculate

Deviz cu rulourile adaugate in cos

comenzi rulouri exterioare Rulouri exterioare calculate

| Nu sunt rulouri exterioare calculate

Rulouri exterioare calculate

Mai jos aveti configuratiile rulourilor calculate. Daca doriti sa mai adaugati produse accesati calculatorul de pret sau daca vreti sa anulati comanda la un rulou apasati butonul de stergere din dreptul lui.

Nu sunt produse adaugate in cos

Trimiterea formularului nu implica o comanda ferma, doar dupa ce un agent vine si masoara exact, confirma datele din deviz si primeste un avans pentru comanda, aceasta va ajunge in productie

Termenul de montaj 3-7 zile calendaristice

Avans minim 30%

* montajele se programeaza de luni pana vineri in intervalul 9:00-16:00

Montaj rulouri

Montaj rulouri exterioare

Montajul rulourilor exterioare se poate face intr-un timp scurt, este o operatie simpla si nu implica deranjul locuintei dumneavoastra.

Masuratori rulouri

Masuratori rulouri exterioare

O echipa de specialisti va efectua la domiciliu masuratorile rulourilor exterioare in conformitate cu tipul rulourilor: aplicate sau suprapuse.

Accesorii rulouri

Accesorii rulouri exterioare

Va punem la dispozitie o lista de accesorii rulouri exterioare si motorizari la care se pot adauga intrerupatoare, senzori si telecomenzi