Rulouri exterioare Rulouri exterioare

de acum va puteti calcula in 3 pasi simpli pretul rulourilor exterioare, doar dati click pe linkul de mai jos

Pret rulouri exterioare Motorizari rulouri exterioare Rulouri exterioare suprapuse Calitate rulouri exterioare

Am detaliat ambele tipuri de rulouri exterioare aplicate pe care le avem la dispozitie: rulouri cu carcasa rotunda sau rulouri cu carcasa dreapta, precum si diferentele dintre ele.

17.03.2012

Daca nu stiti cum sa alegeti actionarea rulourilor exterioare, am pregatit un mic ghid cu explicatii despre tipurile de actionari disponibile la rulourile comercializate de noi, pentru a va informa si a lua cea mai buna decizie.

03.03.2012

Daca doriti sa vedeti unele din montajele efectuate de noi, puteti vizita pagina pe care am dedicat-o pentru pozele de la lucrarile de rulouri exterioare.

23.02.2012

[publicitate] Va recomandam firma Rollux daca doriti usi de garaj pentru casa dvs sau copertine la terasa. Tot la ei gasiti prezentate detaliat proiecte de case din lemn la preturi avantajoase, garduri metalice sau pergole din lemn pentru gradina.

Calitatea rulourilor exterioare

detalii despre cum se poate certifica un rulou exterior de calitate

comenzi rulouri exterioare Rulouri exterioare calculate

| Nu sunt rulouri exterioare calculate

Calitate rulouri exterioare

Calitatea rulourilor exterioare

Rulourile exterioare se diferentiaza prin mai multe criterii:

  • tipul de materiale folosite
  • modul de asamblare a componentelor
  • calitatea montajului

Daca un rulou exterior trece de aceste etape de verificare se poate spune ca aveti rulouri exterioare de calitate.

Materialele folosite la rulouri exterioare

Ca un rulou exterior sa fie de calitate este necesar ca elementele precum carcasa, capacele laterale, ghidajele si lamelele sa fie din aluminiu, altfel scade rezistenta produsului. Folosirea materialelor din PVC pentru fabricarea rulourilor exterioare scurteaza durata de folosire, mai mult componentele albe din PVC se ingalbenesc la soare si strica aspectul produsului.

Culoarea rulourior exterioare trebuie aplicata in camp electrostatic pentru a rezista in timp si lamelele din aluminiu trebuie umplute cu spuma poliuretanica, altfel nu se obtine efectul de izolare termica si fonica dorit.

Asamblarea rulourilor exterioare

La livrare e bine sa verificati aspectul rulourilor exterioare, sa va asigurati ca nu exista indoituri, lovituri. Asamblarea este o etapa importanta pentru ca afecteaza buna utilizare a produsului, asadar legaturile dintre elemente trebuie neaparat facuta prin nituire (exclus suruburi). Partea de jos a ruloului trebuie rigidizata cu un cornier de 20x20mm, altfel ghidajele se pot indeparta si lamelele ruloului nu se inchid la fel de bine. Multi producatori renunta la aceasta etapa pentru a putea oferi un pret mai mic, insa cauzeaza mai multe probleme pe termen lung. Ghidajele ruloului trebuie sa contina perii pe interior pentru a micsora zgomotul in timpul utilizarii si pentru reducerea cantitatii de praf.

E foarta importanta si garantia pe care o ofera societatea care fabrica si monteaza rulouri exterioare, pentru ca este o metoda de atestare a calitatii muncii depuse.

Montarea rulourilor exterioare

In aceasta etapa trebuie sa va asigurati ca prinderea rulourilor se face cu suruburi direct in zid, pentru ca multi opteaza pentru un montaj cu spuma poliuretanica. Snurul care se foloseste la actionare trebuie sa fie incadrat de un arc in dreptul tamplariei, pentru ca in timp sa nu se uzeze. Odata cu montarea ruloului in zid, se pun si tabachera sau manerul de actionare care trebuie sa fie de aceeasi culoare cu ruloul.

Montaj rulouri

Montaj rulouri exterioare

Montajul rulourilor exterioare se poate face intr-un timp scurt, este o operatie simpla si nu implica deranjul locuintei dumneavoastra.

Masuratori rulouri

Masuratori rulouri exterioare

O echipa de specialisti va efectua la domiciliu masuratorile rulourilor exterioare in conformitate cu tipul rulourilor: aplicate sau suprapuse.

Accesorii rulouri

Accesorii rulouri exterioare

Va punem la dispozitie o lista de accesorii rulouri exterioare si motorizari la care se pot adauga intrerupatoare, senzori si telecomenzi